İZLEYİCİLERİM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Nisan 2013 Pazar

Imaginarium 'dan Seçmeler - Harika Oyuncaklar


Imaginarium oyuncak denince aklıma gelen ilk markalardan biri. Hayalgücünün sınırları bu kadar mı zorlanır... Şimdiki çocuklar çok şanslı gerçekten. Bende Imaginarium ürünlerden seçmeler yaptım büyükten küçüğe, erkek- kız çocuk demeden 10 güzel ürün belirledim. İşte listem...





imaginarium toys
 

Bildiğimiz mutfağın minyatürü. Herşeyi ile dört dörtlük. Adı gibi çokta cool bir görüntü var ortada. Çocukların çevresini tanımalarına yardımcı olurken, hayalgücünü geliştiren temel bir oyun. Mutfak oyunları genelde kız çocukların oynadığı  bir oyun türü olsada resimde görüldüğü üzere erkek çocukların da ilgilenmesi gereken bir alan.
 
 
 
 
 
  




imaginarium toys

 
 
 
 
Çok güzel bir çadır. Ata'nın oda dizaynı bittiğinde eğer uygun bir alan bulabilirsem bu çadırdan edinmeyi istiyorum. Katlanabiliyor ve kolay taşımak için bir torbasıda var.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
imaginarium toys 
 
 
 
 
   Kaşif çocuklar için büyüteç
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Imaginarium toys
 
 
 
 
Bateri set,  tıpkı gerçekleri gibi...
Müzik aletleri kategorisinde benim favorim. Ancak komşuların rahatsız olması yüksek ihtimal olduğundan, ben oğlum için tercihimi gitardan yana kullanmak isterim :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Imaginarium doll house,Puppenhaus,maison de poupée
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kız çocuklarımız için düşünülmüş üç katlı kocaman bir ev. Işıklı ve ayrıca beyaz eşyaları da sesli imiş. Bayıldım...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Imaginarium Geliştirici mıknatıslı oyunlar,education,bildungYine dikkatimi çeken ürünlerden biri de bu tablo. Sanırım çocukların günlük programları ile ilgili olan bu tablo, kardeşler arası yerine getirilen sorumluluklar için düzenlenmiş. Örneğin; yemek yeme, ödev yapma, dış fırçalama gibi sorumlulukların yerine getirilmesiyle yıldız magnetler konulup toplamda alınan puana göre bir çeşit ödüllendirme ve teşvik etme amaçlı kullanılabilir. Gayet güzel düşünülmüş.
 
 
 
 

Imaginarium kids toy,Stricken,tricoter

 
                                                      Kız çocukları için yine güzel bir örgü örme makinesi.
Elektrikli diş fırçası çocuklara diş fırçalama alışkanlığını kazandırmak için eğlenceli hale getirilmiş.
 
Imaginarium kids toothbrush,Zahnbürste,brosse à dents
 
Bu oyuncak araba anahtarlığıda, benim oğlum gibi arabalara düşkün olan çocuklar için.
 
 
 
 
Imaginarium Bebek izleme cihazı, Bebek güvenlik sistemleriOğlan büyüdü diye bebekleri unutmak olmaz. Her nekadar oyuncak değilse de çok enteresan bir bebek dinleme cihazı daha doğrusu görüntülü bebek izleme cihazı.
Daha fazla ürün ve bilgi için www.imaginarium.com.tr
 
 

 

2 yorum:

  1. hepsi birbirinden güzelmiş.benim oğlum henüz 35 günlük,biraz daha küçük bebekler içinde oyuncak marka ve ürün alternatiflerine yer verirseniz çok sevinirim.bloğunuzu takibe aldım,bende beklerim:)
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Minik bir oğlunuz varmış. Allah uzun ömürler versin, mutluluklar diliyorum. Aslında çok haklısınız yaş grubu olarak biraz karışık oyuncak seçimleri oldu. Ama o kadar güzellerdi ki dayanamadım karışık bir sıralama yaptım. Bundan sonraki yazılarımda bebekler için olan oyuncaklardan da, hatta oğlumun kullandıklarından da tavsiye edeceğim. Bende sizi takipteyim. İlginize teşekkür ederim.

      Sil