İZLEYİCİLERİM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 Eylül 2015 Pazartesi

Anaokulu'na Başladık




Hayatımda kendimi zor tuttuğum en heyecanlı günlerimden biriydi. Oğlum Ata anaokuluna başladı. İlk bir kaç gün için alışmakta biraz zorlansa da şimdilerde okul onun için büyük bir eğlence oldu.
Ata'nın okulun ilk günlerinden fotoğraflar...









2 yorum:

  1. Hayırlı olsun :) size bir sorum olacaktı. Bir yazinizda atanın oyuncaklarından bahsetmissiniz. Masalci tirtil vardı içinde. Çok arastirdim ama aradığım sorunun cevabını bulamadım. Masal anlatıyor mu yoksa sadece sayfalarda yazan şarkıları mi soyluyor. Bir de fisher price in egitici kopekcigi var. Acaba hangisini alsam karar veremedim. Aslında ben ikisini de almak istiyorum ama işlevleri ayniysa diye emin olamadım. Tırtıl hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, öncelikle teşekkür ederim ilginiz için. Masalcı tırtıl içinde şarkılar olan sesli bir kitap gibi. Çocukların da müzikle birlikte anlatımı çok hoşuna gidiyor. Sanırım içinde 6 değişik şarkılı ve resimli anlatım vardı. Maalesef oyuncak başka bir kardeşte. Biz e-bebek den almıştık. Dönem dönem fisher price ın değişik oyuncakları oluyor. Genelde ürünlerinden memnunum. Umarım cevabım işinize yarar. Sevgilerimle...

      Sil